Milionářku a podvodnici Noru Mojsejovou chce někdo zabít!

 Celebrity 
03. června 2015 04:58 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Noře Mojsejové před časem někdo vypálil její butik, teď podpálil dům její sestry! archiv N. Mojsejové
Šílené období prožívá dávná slovenská celebrita, kterou poznali i čeští diváci Nora Mojsejová. Kýčařce, jež se zúčastnila i reality show o vaření s nebožkou Ivetou Bartošovou, někdo usiluje o život!

Nenávist k ní na Slovensku zřejmě nezná mezí. Před časem Mojsejové někdo podpálil její módní butik. Před pár dny se žhář vydal k domu její sestry Eriky, kde bývalá hvězda, která házela miliony, byla ověšená zlatem, šperky, bydlela.

Nebýt včasného zásadu, v domě by uhořela její sestra i rodiče, kteří v tu dobu v domě byli. Útočník či útočníci netušili, že sama Nora Mojsejová tam už nebydlí.

„Ráno okolo třetí hodiny hodili zapálenou láhev do domu mé sestry. Pachatel bude neznámý. No, pro mě určitě neznámý není,“ řekla rudá vzteky Mojsejová.

V té době byl v domě kromě sestry Mojsejové také její švagr se synovcem a oba její rodiče. Oheň vzbudil švagra, který ho hned uhasil. Přesto plameny napáchaly velké škody.

Mojsejová, která strávila rok ve vazbě za finanční podvody a zhubla tam asi 40 kilo, zvažuje, že vypíše odměnu za dopadení útočníka. Pokud bude pachatel dopaden, bude trestně stíhán za zločin všeobecného ohrožení.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008