Gottová lže, jak když tiskne?!

 Celebrity 
03. června 2015 00:06 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ivana Gottová prostě lže a to se nelíbí její bývalé šéfové, ani veřejnosti archiv TV Prima
Ivana Gottová je lhářka! Nese se nyní Divadlem Hybernia, kde dala okamžitou „výpověď“ z muzikálu Přízrak Londýna! Manželka Karla Gotta hází špínu na producentku Emu Krahulíkovou! Ta přitom k „umělkyni“ přistupovala velmi vstřícně, ale zároveň upřímně.

„Vůbec se mi nelíbí, co paní Gottová vypráví a vlastně svaluje vinu na mne a na divadlo! Že se zranila v divadle, a že kvůli tomu má zdravotní problémy? To doposud nikde nenahlásila, není o tom žádný zápis, což je sama proti sobě, pokud to je pravda. Divadlo je pojištěné pro tyto případy a paní Ivana to měla řešit klasickou cestou, jako každý jiný. Pokud tedy teď chce tvrdit, že si ublížila a je těžce nemocná s krční páteří," říká naštvaná Krahulíková, která na rozdíl od mnohých Gottové do očí konečně řekla pravdu s tím, že se jí nelíbil její přístup a chování primadony!

„Kdyby paní Gottová přišla nebo zavolala, že má zdravotní problém, zda bychom to spolu mohly vyřešit a najít náhradu, budu první, která ji to nabídne a samozřejmě to pochopím.Ona si ale našla sama náhradu za sebe a vlastně mi to ani neoznámila, až posléze. Takhle se nejedná. A já jsem jí na schůzce, kde byl i její manžel jasně řekla, že to, že ona je Gottová, pro mě nic neznamená. Že tady jde o princip a normální přístup. To asi nepochopila a nyní vykládá nesmysly a bohužel lže! Prostě lže,“ podotkla Ema Krahulíková a dodává, že po schůzce s Ivanou a Karlem Gottovými se rozešli v pohodě a Mistr byl se vším obeznámen.

Svými útoky na producentku a na Divadlo Broadway poškozuje Ivana Gottová, která mimochodem odchází i z VIP zpráv na Primě, dobré jméno. Napadá jak producentku, tak produkci, že si na kauze zviditelňují jméno včetně projektu Přízrak Londýna. To odmítá i režisér Lumír Olšovský, který také neměl o zranění a pozdějších údajných problémech manželky ikony České republiky ani ponětí.

„Ema Krahulíková vždy ke každému přistupovala korektně. Někdy je tvrdá, ale upřímná a lidská. A pokud jí Ivana vlastně nechala vzkázat, že už hrát nebude, a že roli „dala“ nějaké jiné kolegyni, pardon, ale to je na ránu. Ivana musí slézt z toho empajru na zem, aby pochopila, že se kvůli ní nikdo nep…,“ řekla VIPstory.cz doslova jedna z kolegyň Gottové.

Manželka Karla Gotta, kvůli které je velké dusno v celém českém šoubyznysu, se prý podle mnohýcb chová jako fracek a rozmazlená holka. Nemyslí si to jen jediná česká muzikálová producentka Krahulíková, ale i řada českých celebrit.

„Já jsem Ivanu zažil několikrát a znám ji patnáct let. Vždy to byla umíněná holka. Chvilku se chovala jako dáma, ale ona by se sakra měla od svého manžela, skutečného Mistra co učit. Je vidět, že není inteligentní a svědomitá. Jinak by se naučila aspoň základní elementární slušnost a komunikační strategii. Ubližuje to bohužel i Gottovi,“ míní jeden ze zpěváků, který si nepřál být jmenován v obavě, že už nebude moct s Karlem Gottem nikdy vystupovat.

Ivana Gottová nejprve odstranila z manželova okolí jeho blízké, kvalitní spolupracovníky. Tajemníka Jana Adama a manažerku Jaroslavu Herzerů a chopila se postu „manažerky“ spolu s produkční sousedního divadla Broadway. Mezitím stačila Ivana Gottová dát výpověď na Primě. A svého manžela využívá jako obranný štít, aby se za ní postavil. Tím ovšem jen profesně Mistra ničí a ten si tak získal pozici mluvčího a bohužel podpantofláka, který, aby měl doma klid, hájí svou manželku, jak může.

To mu ovšem ani trochu nesluší. Mistru nad Mistry, který vždy byl tím šarmantním, galantním a profesionálním člověkem. Teď je v situaci, která i jeho samotného viditelně ničí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve