Chudák Karel Gott se stal tiskovým mluvčím! Víte koho?

 Celebrity 
01. června 2015 12:08 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott se nyní dal tak trochu na pozici tiskového mluvčího... facebook
Mistr, Zlatý slavík, obdivovaný a uctívaný Karel Gott se stal tiskovým mluvčím! Nejde ani o médium, ani o energetickou společnost nebo prodejce vozidel. Ale je patrně mluvčím své ženy Ivany! Po průšvihu v Divadle Hybernia, kde Ivana ze dne na den skončila, se snaží omlouvat její problémy.

Naštvaní jsou fanoušci, fanynky a Gott, který hájí prý jen čest své ženy a považuje prohlášení režiséra Přízraku Londýna Lumíra Olšovského i producentky Emy Krahulíkové, mírně řečeno, za nepravdy. Jenomže všechno je proti nim samotným. Gott s Gottovou nemají přílišnou podporu jak u diváků, tak ani u kolegů herců a zpěváků.

"Nečekala bych, že by se Karel někdy snížil k tomu, aby ze sebe udělal takového podpantofláka. Ivana má průšvih a on to za ní žehlí. To ona je nesvéprávná?," ptají se umělci.

Gott šel za producentkou Krahulíkovou minulý týden na schůzku se svou manželkou prý jen proto, aby potvrdil její špatný zdravotní stav. Proto prý Ivana Gottová nemohla dál v roli prostitutky v muzikálu pokračovat, byť doposud hrála, a zbývaly ji dvě představení do konce sezóny. Navíc ani režiséra, ani producentku dopředu neupozornila, že má potíže, a to takové, že ji znemožňují účinkovat.

Gott hájí svou ženu, ta se pak hájí i sama a považují prohlášení Emy Krahulíkové i celé produkce za překroucené, zcestné. Teď dokonce Gottová přišla s informací, že se před časem v divadle zranila, o čemž produkce věděla a nemůže tudíž pokračovat. Že alternaci a náhradní obsazení nabídla jako možnost, aby neohrozila představení. Přitom Olšovský i Krahulíková tvrdí, že hrát měla, že byla vypsána ve fermanu, ona říká, že ne.

Kdo tedy lže? Kdo na koho hází větší špínu? Gottová dokonce přišla s tím, že důvodem je prý zvýšení atraktivity muzikálu a proto, aby se o něm psalo, vedení produkce zpunktovalo tuhle šarvátku. To Ema Krahulíková, která i podle lidí z branže přistupuje k věcem vždy střízlivě a objektivně odmítá.

"Kdyby Ema nebyla ženská a pořád neměla v sobě kousek cti, tak by asi řekla Mistrovi, co si o chování jeho ženy opravdu myslí. A nebyla by sama. Celá Ivanka štve tolik lidí. Už proto, že od něj odehnala Honzu Adama, paní Herzerů a další lidi. Ona si o sobě myslí, že je jakási první dáma, přitom se chová takhle," nenechala na Gottové nit suchou členka souboru z Hybernie.

Všichni přitom Gottovou odkazují na to, že sama, jako bývalá produkční Divadla Broadway by měla vědět, jaké problémy může náhlé přerušení spolupráce herce s divadlem způsobit. A jak případné opravdu objektivní zdravotní indispozice lze řešit.

Gottová si tak zařízla zřejmě jakoukoli další možnost na čemkoli a kdekoli spolupracovat. Divadlo Hybernia zas jakoukoli možnost spolupráce Karla Gotta s ním. Otázkou je, zda to někomu ublíží nebo spíš prospěje.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47