Drsný útok na Daru Rolins! Ta to tedy schytala!

 Celebrity 
29. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dara tomu tentokrát dala opravdu korunu, tedy aspoň podle lidí z módní branže Petra Ficová
Zpěvačka Dara Rolins je zvyklá na ledacos, ale tohle tedy nevychytala a pořádně to schytala. Náš stylista Filip Vaněk ji tedy naložil. A jak se zdá, schyluje se k pořádné válce v šoubyznysu.

Rolins totiž uveřejnila jednu z fotek k novému klipu Nálada. A tím rozpoutala módní peklo. První se chytili právě Vaněk, který styluje například Moniku Absolonovou, Leoše Mareše, nebo Simonu Krainovou.

"Tak Dara se snaží vzbuzovat dojem módní ikony a tak ji i prezentuje například časopis ELLE. Toto je ale opravdu tragédie a nikde na světě to nemá obdoby," nebral si servítky Filip Vaněk.

To ale není všechno, protože svůj slovník ještě pořádně rozšířil. „Rozhodně to není nic módního a ani nikdy nebylo. Nemluvě o tom, že je to absolutně nevhodné k jejímu věku. Overály jsou sice v módě, ne ale takhle. Jeho kombinace s fialovými sandálky je absolutně vražedná a celý styling je spíš z kategorie střelnice na Matějské pouti,“ dodal stylista.

A to přitom zpěvačka bývá zařazována mezi nejlépe oblékané ženy šoubyznysu. Buď neměla prostě svůj den, nebo svůj den neměl její stylista právě v době focení, anebo si jednoduše řekla, že se v klipu vrátí do svých mladých let. Hold i mistr tesař se někdy utne.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47