Děsivé tajemství Ladislava Chudíka: Prožil životní peklo! Vydírali ho, opustil těžce nemocnou manželku

 Celebrity 
30. května 2015 04:33 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ladislav Chudík, legendární "primář sova" prožil v životě děsivé drama! archiv ČT
Vždy galantní a noblesní „primář Sova“ z Nemocnice na kraji města Ladislav Chudík je momentálně v nemocnici s těžkým zápalem plic. Je zesláblý, nemůže bez pomoci chodit, ale šanci na uzdravení má. Tento slovenský herec, kterého čeští diváci rovněž milují, skrývá ale děsivé tajemství!

Nyní se o něj stará jeho milující manželka Alena. Ta je jeho druhou ženou. Kdysi však opustil těžce nemocnou první manželku. Jenomže musel. Jinak by pravděpodobně sám skončil na psychiatrii a možná i hůře.

Ladislav Chudík, který byl i národním umělcem, byl dlouhá léta ženatý s vážně duševně nemocnou ženou. Neustále se stěhoval z místa na místo, měnil byty a dostal se do vleklého sporu s bytovou mafií, která ho připravila o peníze i nervy. Pod nátlakem své ženy dokonce emigroval na krátkou dobu do Rakouska. Nakonec své rozhodnutí změnil a vrátil se.

Jeho žena trpěla těžkou duševní poruchou. Jak říkají jeho přátelé a kolegové, kdyby tehdy ženu neopustil, skončil by buď sám jako „blázen“, nebo by si sáhl na život.

S ženou žil v dlouhodobém vztahu ovládaném její duševní chorobou. Navíc se nechtěla léčit a její stav se proto zhoršoval. Stupňující se agresivita vedla k absolutnímu ovládání manžela. „Nejdříve to bylo přání získat větší byt, po přestěhování zase chtěla, abychom se vrátili do původního. Pak jsem se nakonec dostal do vleklých finančních problémů a soudních sporů. Manželka mezitím dostala mozkovou mrtvici a já jsem ji denně navštěvoval v nemocnici,“ vzpomínal před časem Chudík.

Agresivita jeho první ženy se však stále stupňovala. Bylo to v době, kdy se natáčela Nemocnice na kraji města a jeho popularita vzrůstala. Nesnesitelný vztah pan Chudík nakonec vyřešil rozvodem. „Musel jsem. Strašně mě to trápilo, ale musel jsem. Bojoval jsem s tím, byl jsem zoufalý, ale všichni mi říkali, že pokud bych to neudělal, už bych tu nebyl,“ prozradil po letech herec.

Zatímco on si vyčítal a možná dodnes vyčítá, že těžce nemocnou ženu opustil, jeho blízcí vědí, že jinou možnost neměl. Jí by stejně nepomohl a sebe by zničil. Dnes má skvělou a úžasnou manželku, která nyní, když je vážně nemocný o něj skvěle pečuje.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve