ŠOK! Karel Gott ruší akce, jeho žena zdrhla z muzikálu! Uhodila snad vážná nemoc?

 Celebrity 
28. května 2015 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Je Karel Gott v pořádku, nebo se něco nenadálého děje, ptají se jeho přátelé i fanouškové? facebook
Je Karel Gott tak moc pracovně vytížený, nebo se projevila nemoc, možná i dost vážná? Ptají se někteří jeho přátelé, kolegové. A ptali se i v úterý, kdy se na poslední chvíli omluvil z akce v pražském obchodním centru, kde se konal křest CD a LP k muzikálu Mýdlový princ. Jeho žena náhle zdrhla z muzikálu Přízrak Londýna.

Na křest CD jako první dorazil zpěvák Václav Neckář s bratrem Janem. "A Karel přijde kdy," ptal se Neckář. Když mu lidé z produkce sdělili, že se Mistr omluvil, znejistěl.

Ptali se i novináři, ptali se i další zpěváci jako Petr Janda, jeho dcera Marta, Janek Ledecký, Sagvan Tofi, nebo Petr Kolář. Gott měl být totiž hlavní hvězdou a tahákem křtu a následné autogramiády.

Mimo Gotta dorazili i další protagonisté muzikálu, včetně Petra Kutheila, Martina Písaříka a dalších a během dvou minut bylo CD a speciální LP pokřtěno a pak se zhruba hodinu umělci podepisovali.

"Kde je Karel, on tu nebude?" zněla otázka od Petra Jandy. "Ne, nebude, prý se omluvil. To je hodně divné," dodal někdo z dalších zpěváků.

I mezi novináři, ale i zpěváky vyvstalo podezření, že něco je jinak. Kdo viděl během hokejového mistrovství fotky, kdy se slavní převlékali do dresů a zaregistrovali Gottovu fotku, který byl nebývale pohublý, strhaný, lekl se. "S tím Karlem se něco děje. To není normální. Hrozně zhubl. Hlavně, aby tam nebylo nic vážného," přejí si jeho přátelé.

Sám Gott se k ničemu nevyjádřil. Ani jeho nový management, tedy Lída Sekaninová, ani "skoromanažerka" Ivana Gottová. Ta navíc udělal průšvih v Divadle Hybernia, kde hrála prostitutku v muzikálu Přízrak Londýna. Prostě jen produkci suše oznámila, že končí a hrát nebude.

Režisér Lumír Olšovský, který ji tak prosazoval, musel najít okamžitě náhradu. Divadlo, včetně producentky Emy Krahulíkové, je na Gottovou naštvané. Nesdělila totiž sebemenší důvody. Že by rozmařilost? Nebo šok, že se s Mistrem opravdu něco vážného děje?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve