Legendární"primář Sova" Ladislav Chudík v ohrožení života?!

 Celebrity 
27. května 2015 14:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
O Ladislava Chudíka se nyní bojí jeho žena Alena, která ho navštěvuje a pečuje o něj archiv
Herecká legenda, "primář Sova" z Nemocnice na kraji města Ladislav Chudík prožil včera velmi smutné narozeniny! Byl okamžitě převezen ze svého bytu v Bratislavě do nemocnice. Dostal zápal plic což může znamenat ohrožení na životě!

Pro 91letého hereckého mistra může takové onemocnění znamenat fatální následek. Staří lidé, kteří mají často oslabenou imunitu a onemocní zápalem či zánětem plic, mohou i zemřít. Chudíkovi byly okamžitě nasazeny antibiotika ve formě infuze, což je to nejúčinnější a je pod přísným lékařským dozorem.

Už před časem měl zdravotní problémy s dýcháním a oběhovým systémem, což není v jeho věku ničím výjimečným. Přesto se i přes svůj pokročilý věk poměrně drží. V nemocnici ho navštěvuje jeho milující žena Alena, která se o něj vzorně stará i doma.

Ladislav Chudík je také držitelem Českého lva za Kawasakiho růži. Nejvíce ho mají ale diváci spojeného se seriálovou postavou spravedlivého primáře Sovy v legendárním seriálu. Tam tehdy nahradil Karla Högera, který totiž po natočení několika obrazů náhled zemřel. Slovenský herec tak musel všechny scény za něj přetočit a pokračovat v natáčení dále. V nové sérii Nemocnice pak hrál už primáře Sovu na penzi, který následně pak také zemřel.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod