ŠOK! Ustaraný Luděk Munzar skončil. Herectví pověsil na hřebík!

 Celebrity 
26. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Luděk Munzar je věčně ustaraný a unavený, protože pečuje o těžce nemocnou manželku. Herectví vlastně pověsil na hřebík Profimedia
Poslední dobou věčně ustaraný herec Luděk Munzar skončil. Herecké řemeslo pověsil na hřebík. Tedy to divadelní. Z prken, která znamenají svět, zmizel. Věnuje se teď jiné profesi a hlavně své vážně nemocné manželce Janě Hlaváčové.

„Luděk se snaží být v pohodě, ale jinak je posmutnělý, zamyšlený. Hodně ho stav jeho ženy trápí. Oni dva mají nádherný vztah a tak jako Jana podporovala jeho, když byl vážně nemocný a dávali mu pár týdnů života, teď on je oporou ji,“ řekl VIPstory.cz jeden z jeho kolegů.

Munzar teď pracovně tráví většinu času v rozhlase. Případně před kamerou, pokud dostane nabídku na dobrý film či inscenaci v televizi. Z divadla už ale odešel. Z Národního divadla s Hlaváčovou odešli před pětadvaceti lety. Později hostovali na různých scénách.

Jana Hlaváčová se už nikdy do divadla nevrátí. Její poslední minirolička v díle To byla moje písnička, skončila, protože to fyzicky nezvládala. A její manžel nemá sílu a chuť večer co večer bavit stovky diváků.

„Je mi dvaaosmdesát a už to není vždy ono. Já jsem se už v životě tolik nahrál. Teď dělám to co můžu a co mě baví,“ říká Luděk Munzar, kromě jiného vášnivý závodník a milovník automobilů veteránů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod