Nejkrásnější televizní rosnička trpí těžkou závislostí!

 Celebrity 
25. května 2015 04:33 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tereza Juščíková je asi nejkrásnější česká televizní rosnička, avšak trpí těžkou závislostí... archiv T. Juščíkové
Tereza Juščíková patří k nejkrásnějším českým televizním rosničkám. Kromě televize Nova, kde uvádí počasí, pracuje i v soukromém rádiu, kde dělá zprávy. Jak se ale ukázalo, trpí těžkou závislostí.

„Nemůžu být bez čokolády, to přiznám, na té jsem úplně závislá. A pak samozřejmě bez svého přítele,“ svěřila se VIPstory.cz Tereza, které přátelé a hlavně kolegové v rádiu říkají familiérně Juščidýlko nebo Juščidlo.

„Hlavně kolega Petr Vágner si mě tak dobírá, ale i někteří další. Ale jsou na mě hodní, jak v televizi, tak i v rádiu. Práce mě baví a tak nějak jsem si splnila svůj sen,“ říká Tereza.

Tereza, která miluje čokoládu a říká, že se jí i uklidňuje, když má stres, tedy na to, že miluje sladké, rozhodně nevypadá. Má luxusní a sexy postavu, která ale není pro každého. Je totiž zadaná už devět let a zamilovaná do svého přítele, tenisového trenéra Tomáše Jandy. Jak to má s tolerancí své práce?

„Přítel se nerad fotí a nějak prezentuje. Říká, že nám moje práce bere soukromí. Nechtěl by, aby se nám někdo šťoural ve vztahu. Ale na druhou stranu je rád, že mě práce baví,“ říká Juščíková, která se nechala s Tomášem vyfotit a nutno říct, že jim to spolu opravdu moc sluší.

Děti spolu zatím nemají. Avšak o jedno „miminko“ pečují. Pořídili si čivavu a ta prý někdy vydá za dvojčata. Přítel Terezy se nejdřív tomu, aby si pořídili psa, bránil, nakonec si fenku Daisy tak oblíbil, že dneska by si bez ní neuměl představit ani chvilku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008