Už je to 5 let od smrti Petra Muka. Víme, kdo ho zabil!

 Celebrity 
24. května 2015 04:29 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petr Muk byl nesmírně charismatický a talentovaný zpěvák! Před pěti lety odešel do hudebního nebe! archiv
Dnes je to přesně pět let, co do hereckého nebe odešel charismatický zpěvák Petr Muk. Bylo mu pouhých 45 let. Na jeho hrob do Českého Krumlova se v těchto dnech sjíždějí fanoušci, aby zapálili svíčky a položili květiny a vzkazy! Kdo ale zavinil jeho předčasnou smrt?

VIPstory.cz ví, kdo zpěváka zabil! Byl to vlastně bohužel koktejl alkoholu a prášků, které bral proti depresím. To způsobilo, že se v noci, kdy se vrátil z akce, zřejmě pod vlivem alkoholu, začal ve spánku dusit zvratky. A protože si lehl v obýváku jeho luxusního bytu, aby nebudil manželku a jejich malou dceru, neměl mu kdo pomoct. Ráno ho manželka Eva objevila bez známek života.

"Zhroutil se mi svět. Nevěděla jsem, co mám dělat. Bylo ale bohužel pozdě. Byl mrtvý," svěřila se krátce po smrti Petra Muka jeho manželka.

Problémy mezi manželi byly. Hádky nebyly výjimkou. Evě vadila konzumace alkoholu Petra v kombinaci s léky, které bral, protože řadu let trpěl depresemi. Přesto se oba milovali. Výsledkem jejich lásky byla dcera Noemi, které je nyní osm let. Mukova to byla třetí dcera. Manželka s dcerkou se před časem odstěhovali z Čech na Slovensko, kde Evě pomáhá její rodina a odkud ona sama pochází.

"Petr nebyl svatý, ale byl to moc prima chlap a skvělý zpěvák a hudebník. Měl obrovské charisma. Nikdo jiný tady nebyl a už ani nebude," vzpomíná jeho manažer a kamarád Richard Dušák. I on si, stejně jako Mukovi rodiče, dcery a přátelé najdou v těchto dnech čas, aby mu na hrob v Krumlově, odkud pocházel, položili květinu, zapálili svíčku a na chvíli zavzpomínali na staré dobré časy.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008