Naštvaná Petra Janů! Co ji přivádí k šílenství?

 Celebrity 
14. května 2015 12:06 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petra Janů je prý spokojená tak, jak je a otázky na chlapy ji prý už štvou a nudí zároveň! Profimedia
Zpěvačka Petra Janů je pohodářka, velkým hlasovým rozsahem a ke všemu na svůj věk skvěle vypadá! Jsou ale poslední dobou věci, které ji vytáčí a přivádí k šílenství! Souvisí s jejím životem a teď řekla dost!

Před více jak třemi lety zpěvačka ovdověla. Po smrti manžela, producenta Michala Zelenky zůstala Petra Janů sama. Pořídila si nový byt, život si zařídila podle svého, ale jedno ji neskutečně vadí.

"Pořád mi někdo nutí nějakého chlapa. Neustále se mě na to novináři ptají a už na to nemám nervy, někdy mě to až vytáčí k nepříčetnosti. Kdybych někoho opravdu měla, tak už to dávno někdo zjistil, ale pořád otázky typu - a paní Janů a jste sama, nebo někoho máte, mě vážně baví," řekla VIPstory.cz s úsměvem, lehce nabroušená zpěvačka, která prý žádný vztah nehledá, nemá a je jí prý dobře tak, jak je.

"Mám teď kolem sebe řadu kamarádů a ty jsou pro mě prioritou. Mám život podle svých představ, nemusím se nikomu zpovídat kam jdu, kdy přijdu, co dělám a je mi vážně dobře. A pokud bych ještě náhodou někdy šla do nějakého vztahu, pak bych chtěla aby to byl takový ten ambulantní vztah. Prostě bydlet bych už s nikým nechtěla," svěřila se zpěvačka, Zlatá slavice.

Kauza, která se v médiích před časem probírala ve stylu Janů si nabrnkla zajíčka, byla prý velký nesmysl a zpěvačka v ní byla nevinně!

"Já toho kluka viděla jednou v životě a hned z něj udělali mého milence a já nevím co všechno. No co jsem jim měla říct. Ale to je tak, že můžete o komkoli napsat cokoli, aniž za to můžete a lidi tomu věří," doplnila Petra Janů, která letos na podzim opět vyráží s kolegyní Věrou Špinarovou na turné, protože to loňské bylo velmi úspěšné!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve