Za odpornou, protivnou a hnusnou Halinu to hysterická Studénkové pěkně schytala!

 Celebrity 
13. května 2015 04:33 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zdena Studénkové nenechala na kolegyni z českého šoubyznysu nit suchou! Zloba, nebo nevyrovnání se se stářím? archiv
Hysterická, závistivá, namyšlená, senilní, hloupá, zákeřná, zlá či zamindrákovaná obarvená šedivá bába, takovými výrazy a ještě i daleko horšími častují teď čtenáři v různých diskuzích kdysi sex symbol, slovenskou herečku Zdenu Studénkovou. Ta se totiž velmi nelichotivě obula do české moderátorky a spisovatelky Haliny Pawlowské.

„Ona je hrozně protivná. Dělala jsem s ní, dvakrát si mě zavolala do těch… (Banánových rybiček- měla zřejmě na mysli...). Těšila jsem se, byla jsem úplně hotová, že jdu k Pawlowské. Byla jsem připravená, historky nachystané, všechno. A ona přišla, hodinu předtím jsem se s ní měla potkat, povídat si s ní o tématech, v*****a se na mě. Přišla dovnitř a jediné, co hned spatřila, řekla: ‚Máte hezký vlasy.‘ Prostě byla odporná, odporná. To je tak hnusná žena,“ objevily se na televizní obrazovce slova Studenkové, která si pustila pořádně pusu na špacír v jednom rozhovoru.

Jenomže, zatímco Pawlowská s grácií sobě vlastní na urážky nereagovala a řekla, že na to nemá čas a ani chuť, fanoušci spisovatelky nenechali na Slovence nit suchou: A nejen oni.

"Studénková neumí stárnout. A ať dělá, co dělá, nemá takovou popularitu, jako Halina. Bohužel Studénková je plastikami vytažená, vyhlazená, ale jinak po ránu je to šedivá, leč přebarvená stará, zlá, zatrpklá bába," sdělila VIPstory.cz jedna z českých hereček, která tvrdí, že Studénková nenadává jen české spisovatelce a scénáristce, ale i některým dalším umělcům.

"Nikdo jí není dobrý. Kukura byl k***t, pro Vašáryovou taky neměla hezké slovo a tak dále. Ona si vždy někde pustí pusu na špacír a už to jede. Asi neumí stárnout, nebo jí to stáří leze na mozek. Někde se pořád ukazuje s několik let mladším přítelem a přitom je jasný, že on je na chlapy," uvedla herečka, která údajně Studénkovou zná.

I když je Pawlowská známá i svou prostorovou výrazností a jak její obří poprsí, tak i mohutné pozadí nenechají nikoho v klidu, pořád má glanc, styl a je osobnost. Tak se shodují i fanoušci a čtenáři, kteří si myslí, že Studénkové prostě jen tak na stará kolega hráblo!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod