Víme, co je s ex Lucie Bílé! Budete se divit!

 Celebrity 
13. května 2015 04:56 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Co je teď s bývalým partnerem Zlaté slavice Lucie Bílé?  archiv
Životem zpěvačky Lucie Bílé prošlo několik mužů. Každého milovala a pro každého by se rozdala. Byla dvakrát vdaná. Naposledy za zpěváka Václava Noida Bártu. Před tím ale měla hudebníka Stanislava Penka. Jak teď vlastně žije?

Stanislav Penk, člen Pražské filharmonie, o němž Lucie Bílá kdysi v jedné knize prozradila, že měl záchvaty zuřivosti a už, když si ho brala, věděla, že tudy cesta nevede, má po více jak deseti letech od rozvodu se zpěvačkou novou rodinu.

„Standa je šťastný. Se svou ženou Kateřinou má už druhého syna a vypadají jako nejšťastnější rodina na světě. Jestli to tak je, nevím. Jen vím, že k Lucii Bílé se choval dost despoticky. Byl hodně nervově labilní a ona byla tehdy zoufalá,“ prozradila VIPstory.cz Penkova známá.

Sama Bílá kdysi krizi a konec vztahu popsala tak, že na začátku bylo vše ideální, ale ne dlouho. Pak to přišlo!

„Stáňa se záhy začal měnit před očima. Začalo mu vadit všechno, co se mnou nějak souvisí: má minulost, má přítomnost, mé okolí, přátelé," vzpomíná zpěvačka. "Telefonát se společným známým nebo s kolegou či manažerem ho mohl vytočit k nepříčetnosti… "

Po roce manželství se dohodli, že vztah ukončí. Bílá prostřídala několik vztahů a stihla se znovu vdát i rozvést. Dnes žije stále se svým kavárníkem Petrem Makovičkou, přesto, že se spekuluje, že jejich vztah už je jen formální.

Stanislav Penk je šťastný, prý stále zamilovaný otec dvou dětí o na Lucii si prý už ani nevzpomene. O vztahu s ní se nechce bavit ani před svými kamarády. Tuhle etapu života považuje za uzavřenou, stejně tak, jako sama zpěvačka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod