Víme první! Přísně tajné. Tohle jsou hvězdy nového seriálu!

 Celebrity 
12. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Soňa Norisová a Partik Děrgel, hvězdy nové zábavné kriminálky, která se právě začíná točit! archiv
Další dva nové seriály začíná natáčet televize Prima. Zatímco už se rozjela další série Vinařů, dnes padá první klapka nové kriminálky. A stejně jako na konkurenční Nově v Policii Modrava hraje kriminalistku, tady ji bude hrát taky Soňa Norisová.

Jak se podařilo VIPstory.cz zjistit, osmnáctidílný spíše komediální krimiseriál ponese název VIP vraždy. "Jsou tam vždycky tři povídky a bude to něco na způsob "To je vražda, napsala", ale v českých podmínkách. Vystřídá se tam řada zajímavých herců," prozradil nám zdroj blízký natáčení.

Nová televizní kriminálka se natáčí v nové ateliéru v Jesenici u Prahy a kromě Soni Norisové se v něm objeví třeba sympatický mladý herec Patrik Děrgel, který hrál i v seriálu Ulice, nebo Jitka Sedláčková z Babovřesk či Fotografa a mnoho dalších. Premiéru Prima chystá na podzim.

Do toho se o víkendu rozjelo natáčení Vinařů. "Už netočíme na Moravě, ale v Praze a okolí. Vinaři se zkrátka vydali z Moravy do Hlavního města. Obsazení zůstává zhruba stejné. Jsou tam jen drobné změny," prozradila členka štábu.

Podle některých údajně zaručených informací ale má končit seriál s Veronikou Žilkovou Všechny moje lásky. Ukončit natáčení zvažuje televize i v případě Svateb v Benátkách. Podle všeho tyhle příběhy nedokázaly nahnat takovou sledovanost, jakou by si producenti přáli. Zda to bude pauza jenom po čas léta, nebo napořád, není jasné. Jisté ale je, že na podzim nebude o seriály v televizi rozhodně nouze.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008