Tyhle dvě „baby“ to spolu zase rozjedou!

 Celebrity 
12. května 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petra Janů a Věra Špinarová! Jeden větší hlas než druhý, jedna lepší zpěvačka než druhá - letos opět spolu jedou tour!  spinarovajanu.cz
Petra Janů a Věra Špinarová. Někteří říkali, to nemůže vyjít, to bude absolutní propadák, tyhle dvě k sobě prostě nejdou. A jak se ukázalo, exkluzivní spojení dvou velkých pěveckých jmen a ještě větších hlasů dokázalo nemožné. I letos se tyhle dvě „baby“ ukážou na jednom jevišti!

Petra Janů a její kolegyně Věra Špinarová chystají další pokračování tour. Po loňských vyprodaných dvanácti koncertech, včetně pražské Lucerny, se letos obě zpěvačky spolu s hosty vydají na deset štací.

„Strašně se na to už teď těším. Přes léto budu nabírat síly, pojedu na dovolenou, udělám si veget na mé milované chalupě a od listopadu to pořádně rozjedeme,“ svěřila se VIPstory.cz Zlatá slavice Petra Janů, která vypadá stále skvěle a až perfekcionisticky o sebe pečuje!

Jako hosté letošního tour vystoupí kvarteto členů Janáčkovy filharmonie Ostrava a klavírní virtuóz, pianista roku 2013 Petr Ožana. Petra Janů představí svou novou doprovodnou skupinu Amsterdam. Kromě pražské Lucerny, kterou turné ukončí, je čekají například Litoměřice, České Budějovice, Karlovy Vary, Plzeň, Liberec, nebo Zlín či slovenská Bratislava.

Producentka Michaela Kocourková si už teď mne ruce, že rozhodnutí spojit tyhle dvě ženské byl prostě super nápad a dobrý kšeft.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47