Miliardářem Janečkem zklamaná miss Doležalová má nového chlapa! Víme odkud je!

 Celebrity 
06. května 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Bývalá Miss, dnes lékárnice Jana Doležalová prý skrývá nového milence Pavla archiv ČT
Miss 2004 a lékárnice Jana Doležalová (32), kterou před časem zklamal miliardář a protikorupční aktivista Karel Janeček, když přišla na to, že kromě ní, má ještě i jinou paní, má zřejmě nového chlapa. Jmenuje se Pavel a pracuje na manažerské pozici.

„Před týdnem jsem se vracela s manželem z Dubaje a seděla jsem dvě řady za Janou Doležalovou. Seděla s vysokým, štíhlým mužem v kšiltovce, kterému mohlo být okolo 35 až 40 a většinu doby se osahávali a líbali. Štěstí ji přeji, ale proč si hraje na věčně svatou a nepolíbenou,“ napsala redakci VIPstory.cz jedna ze čtenářek.

Podle pisatelky patřil nápadník bývalé missky ke skupince Čechů z jedné z českých pojišťoven a vraceli se z Mauriciu, kde Jana Doležalová byla jako partnerka jednoho z jejich kolegů.

„Jmenuje se Pavel S. , to příjmení si už nepamatuju, ale hodně se k sobě měli,“ svěřila se dobře spolucestující z letadla.

Jak to tak vypadá, tak Doležalová klesla o nejméně dvě příčky dolů. Nejdříve měla miliardáře Richarda Podroužka, pak Karla Janečka a teď jen „nějakého“ manažera z pojišťovny. Ale jak se zdá, tady asi nejde o kreditku, ale o srdíčko!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod