Kate a William: Proč tolik cirátů se jménem dcerky? Zasáhla královna!

 Celebrity 
05. května 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kate s Williamem a jejich dcerkou Charlottou Elizabeth Dianou archiv
Samé tajnosti, tolik cirátů a stejně s tím vyšli na světlo světa. Řeč je o jméně malé princezničky, která se v neděli narodila jako druhé dítě vévodkyni Kate a princi Williamovi. Podle dostupných informací se čekalo, až zda jméno schválí královna.

Přestože vztahy mezi Kate a Alžbětou II. nejsou růžové, podobně, jako nikdy nebyly mezi královnou a princeznou Dianou, Kate respektovala určitá pravidla.

Jméno zní: Charlotte Elizabeth Diana. Jméno Charlotte patřilo k těm, které favorizovaly sázkové kanceláře a ten kdo si vsadil, vyhrál. Dianu si prosadil William po své mamince, která zemřela po bouračce v pařížském tunelu.

Podle některých informací z Velké Británie sice nebyla královna nápadem nadšená, ale zase respektovala přání svého vnuka. Malá princeznička má tak konečně své jméno.

Ruská média dokonce spekulují, že narození druhého potomka je jen marketingový tah pro Buckinghamský palác, a že Kate nemohla přeci ráno rodit a odpoledne pózovat fotografům. Avšak protože šlo o klasický porod přirozenou cestou, tak mohla. Rodila a pózovala.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008