Kolik bere Halina Pawlowská a jaké má přezdívky? Budete koukat!

 Celebrity 
25. dubna 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Halina Pawlowská se musí pěkně otáčet, aby si vydělala na svůj životní standard archiv Nova
Prostorově nejvýraznější spisovatelka, ale i moderátorka Halina Pawlowská se musí pořádně otáčet. Poté, co ji zemřel její manžel Zdeněk, visí na ní částečné splácení luxusní a obří vily na Praze 4. Proto si musí hlídat, jaké výše honorářů může brát. Vysloužila si ale i dvě netradiční přezdívky.

Pawlowskou kromě vaření v televizi, role v seriálu, živí její knížky, ale také one woman show. Díky tomu si přijde až na 200 tisíc měsíčně. Někdy možná více. Jen za talk show, s kterou jezdí po republice si neváhá říct mezi 40 až 60 tisíci korunami.

"Přišla nám nabídka na paní Pawlowskou. Měli jsme ji tu dvakrát. Poprvé bylo plno, podruhé napůl a teď by už moc lidí nepřišlo. A ještě ji dát 40 nebo 60 tisíc, nejsme blázni," svěřil se VIPStory.cz jeden z pořadatelů akcí na ve středních Čechách.

Pawlowská má penízky ráda. Chodí do drahých restaurací, kupuje si poměrně drahé oblečení, kabelky, kosmetiku a ráda dává na odiv, že rozhodně není chudá. Už kdysi jako šéfredaktorka jednoho lifestylového časopisu brala údajně okolo čtvrt milionu měsíčně. Jak by řekl Jiří Paroubek - kdo to dneska má? Nikdo, nebo málokdo. I v českých médiích už honoráře či platy šly dolů. A tak se musí i banánová velryba, alias Halina obrovská, jak jí lidé z branže přezdívají, musí spokojit s menšími částkami a o to více se otáčet.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod