Sámer Issa má nového manažera! Budete se divit koho!

 Celebrity 
20. dubna 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Sámer Issa se možná z rozervaneého rebela stává dospělým zpěvákem... proto potřebuje i nového manažera archiv S. Issy
Zpěvák a věčný rebel Sámer Issa prý tak trochu dospěl. Méně večírků, více práce, zodpovědnosti. Tak to aspoň o sobě říká. Teď má dokonce kromě tanečnice a údajné přítelkyně Hany Pekhart i nového manažera. A budete se divit, kdo se bývalé hvězdy SuperStar ujal.

Je jím 47letý moderátor Honza Musil. Ten, jak známo se netají svou odlišnou orientací. Nedávno prožil rozchod se svým o téměř 30 let mladším přítelem Patrikem. A protože je rád mezi mladými a mladí kluci, jak se zdá, jsou pro něj inspirací, tak se nabídl Issovi, že mu bude pomáhat.

"Honza zajišťuje Sámerovi kšefty a tráví spolu i nějaký čas. Ale je to asi opravdu jen pracovně-přátelské. Víc bych v tom nehledala," řekla VIPStory.cz jedna z Issových kolegyň.

Sámer Issa je sice pojem, co se známého jména týče, že by ale měl kšefty za statisíce měsíčně, to se říct nedá. Musí se tedy asi hodně otáčet, aby měl na jídlo, benzín, i běžný provoz i občasné pařby, na které rád vyráží a pak se s nimi na sociálním profilu chlubí.

Honza Musil je možná teď dobrý důvod k tomu, aby se Issa nad sebou zamyslel a začal fungovat jako dospělý, svědomitý chlap a ne náctiletý puberťák.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve