Tajné foto z natáčení filmu o Bárové. Německý hřebec Burkhard ve svém živlu!

 Celebrity 
19. dubna 2015 07:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Technik upravuje kostým herci Karlu Markovicsovi, známému ze seriálu Stockinger facebook
Natáčení takzvaně "prokletého" filmu o prvorepublikové filmové hvězdě Lídě Bárové pokračuje. Na internetu se objevily první fotky s rakouským hřebcem, dávným představitelem hlavní role seriálu Komisař Rex Gedeonem Burkhardem a jeho rakouským kolegou Karlem Markovicsem, alias Stockingerem. A filmování, zdá se, jde zatím dobře.

Smrt původního producenta Pavla Melounka před mnoha lety zhatila velké plány. To on si výslovně nepřál, aby se tehdy režie ujal právě současný režisér Filip Renč. Pak šel scénář k ledu. Po mnoha letech se podařilo jej vzkřísit a s novým producentem, spíše financovatelem Peterem Kovarčíkem začaly přípravy. Jenže i ten za dosud ne úplně jasných okolností zemřel.

Současná produkce i díky filmovým pobídkám od státu ve výši 15 milionů korun mohla natáčení rozjet. A tak produkce předevčírem natáčela noční scény. Šlo o jednu z klíčových scén - párty u Goebbelse na Wannsee, kde se na placu poprvé potkali herci Karl Markovics, tedy Goebbels s Gedeonem Burkhardem alias Gustavem Fröehlichem. "Burkhard si natáčení užíval a byl ve svém živlu. Má rád scény podobného typu, kde je za hvězdu," prozradil zdroj z natáčení.

Nenatáčelo se však na známém zámečku u Berlína, kde se tedy setkání skutečně uskutečnilo, ale v jiné lokaci v Česku. V Německu, ale třeba i v Polsku budou přesto filmaři točit. Film Lída Bárová by podle některých informací mohl vznikat i na známém "Orlím hnízdě" nad Königssee u bavorského Berchtesgadenu, které je také téměř celoročně zahlceno turisty.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008