Režisér Filip Renč riskuje život! A další zmatky okolo filmu o Lídě Bárové!

 Celebrity 
17. dubna 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Filip Renč si zahrává se zdravím archiv
Ne zdraví, ale doslova život riskuje kontroverzní režisér Filip Renč. Trpí vážným onemocněním slinivky břišní. Má totiž vleklý zánět tohoto životně důležitého orgánu, přesto se nenechal hospitalizovat a funguje dál. Dokonce ve velkém stresu. Přitom by měl být v klidu a odpočívat.

Tahle kombinace může stát v současnosti režiséra filmu o Lídě Bárové zdraví i život. Zánět slinivky je totiž velmi nebezpečné a mnohdy i život ohrožující onemocnění. Často způsobené špatnou životosprávou, jídelníčkem, často alkoholem i jinými látkami. Například Renčův kolega z branže muzikálů a divadla Daniel Hůlka před lety málem zemřel. V nemocnici strávil měsíce a měl namále.

"Filip jezdí z natáčení na filtraci krve, ale myslím si, že to nestačí. Měl by hodně upravit jídelníček a životní styl, což asi moc nejde, takhle najednou. Necítí se ve své kůži, je to na něm vidět, ale drží se," řekl VIPStory.cz člen štábu, který točí v Praze a následně se filmaři přesunou i do Německa nebo do Polska.

Právě kombinace špatného životního stylu, stresu, možná i nevhodné stravy, ale i alkoholu, s kterým Renč má léta problémy a hovoří se i o jiných neřestech, mohou způsobit onemocnění slinivky.

"Máme zánět slinivky a pak rakovinu slinivky. A tam je většinou život opravdu na vlásku. Už samotný zánět může být velmi bolestivý a velmi život ohrožující. Pacient musí opravdu poslouchat rad lékařů a mít přísnou dietu. Pokud to poruší, je zle," varuje lékař, který se onemocněním slinivky roky zabývá.

U filmování je stres vždy a Renč patří k lidem, kteří se stresují a často i rozčilují. I toto může mít na jeho zdraví vážný vliv.

Okolo natáčení vládnou trochu zmatky. Nejdříve se nebyli schopni producenti schopni shodnout v tom, v jakém jazyce bude prezentován v zahraničí. Nyní je zase spor o název. Zatímco oficiální název je "Lída Bárová", sám Renč neustále hovoří o snímku jako o : Hodině pokušení. Před pár dny však produkce vydala toto stanovisko a diváku, vyber si! "Vážení přátelé, vzhledem k určitým komunikačním šumům, které jsme nedávno zaznamenali, vám chceme oznámit, že film se pro ČR A SR jmenuje "Lída Baarová" a pro ostatní země - "Devil´s Mistress."
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008