ODHALENÍ: Trhák Padesát odstínů šedi v Česku! Víme, kdo chystá projekt!

 Celebrity 
16. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
V Česku se chystá nový muzikál Padesát odstínů šedi. Kdo si zahraje ústřední dvojici i další postavy není zatím jasné!  archiv filmu
Naprostým filmovým trhákem se v českých i světových kinech stalo erotické, místy až S/M drama Padesát odstínů šedi. Nikdo z českých filmařů zatím nechystá podobnou filmovou verzi. VIPStory.cz se ale dozvědělo, že se připravuje divadelní forma.

Padesát odstínů šedi chystají potají producenti pro Prahu. Hrát se má v Divadle Broadway a premiéry by mohla být už na podzim.

"Teď se to obsazuje, překládají se texty a čeká se na to, kdo přijme role, respektive, kdo je odmítne. Producent, režisér mají nějaké představy," prozradil zdroj z divadla s tím, že o hlavních představitelích se zatím spekuluje.

Producent Oldřich Lichtenberg má teď hodně starostí s tím, aby byl dobrý scénář, k tomu hudba, tanec a aby dílo zaujalo i hlavními představiteli.

"Upřímně v Česku není moc herců či zpěváků, kteří by to mohli hrát, tak, aby to mělo ten erotický náboj. No určit nikdo z těch různých Dráculů, Tří mušketýrů, Kleopater nebo podobných. Chce to krásnýho mladýho vysokýho chlapa a krásnou mladou ženskou. Ale nějaké typy už tým má," prozradil zdroj.

Snad se podaří takové typy najít a třeba dostanou šanci i zatím dosud neznámí herci a zpěváci. Jestli se ale v Česku toto téma uchytí, není úplně jisté. Češi jsou přeci jen trochu konzervativní národ.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod