ŠOK! Víme kolik si Marek Vašut říká za svou one-man show

 Celebrity 
16. dubna 2015 04:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marek Vašut si za svou talk show říká ceny, které mnoho pořadatelů šokují! archiv
Tak to je mazec! Takový balík peněz za hodinu a půl vyprávění, v Česku asi nebere nikdo! Tedy nikdo jiný, než herec a moderátor Marek Vašut! Někteří pořadatelé jsou z ceny v šoku. Za ty peníze se totiž běžně prodávají i některá divadelní představení nebo komponovaná talk show!

"Byla jsem v šoku, když mi přišla nabídka na talk show Marka Vašuta a tam byla cena 45 tisíc korun. To jsem si řekla, že byť je asi sebelepší, tohle by mi u vedení neprošlo," prozradila VIPStory.cz pracovnice jednoho z kulturních center ve středních Čechách.

Vašut si věří, nikdy se nebál říct si o peníze, ať už ve filmu, v televizi, v reklamě, kde si říká o statisícové částky, nebo právě v podobných projektech. Své práce i sám sebe si hodně cení. Trumfnout ho snad může jen velkoprostorová banánová Halina Pawlowská.

"Co vím, tak její ceny jsou od 30 do 60 tisíc korun. Ale pořadatelé to často kupují. Těší se na Halinu, jak ji znají, ale ono je to pořád dokola. Co mě ale mile překvapilo, byla teď nabídka Lukáše Vaculíka s Jitkou Sedláčkovou nebo Marie Tomsová s Jiřím Werichem Petráškem. Taky kvalitní jména a přitom si to může dovolit téměř každý kulturák," dodala kulturní referentka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47