Legendární Yvetta Simonová: Nemoc! Evegreen tour v ohrožení?

 Celebrity 
15. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Yvetta Simonová náhle onemocněla, je ohroženo Evegreen tour  Profimedia
Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech! Stejně tak to platí pro legendární zpěvačku Yvettu Simonovou (86) Postihla ji totiž nemoc! Evegreen tour, které jede po českých a moravských městech spolu s dalšími legendami je ohroženo?

"Simonová má nějaký zánět průdušek a není ji dobře. Nevyležela to, nastydla a vrátilo se jí to. Takže teď s námi nebyla," prozradila jedna z členek týmu, který jako nejstarší umělecké složení dělá radost tisícům diváků.

Simonová jen leží, bere prášky, odpočívá a nemůže pořádně dýchat. Má kašel a je zesláblá. A spoléhá na jediné, že se jí podaří co nejdříve se uzdravit a odjet zbývající koncerty po halách. A taky na to, že v jejich domě v Dejvicích, kde žije, nepřestane jezdit výtah. Bydlí totiž v jedenáctém patře a několikrát už zažila, když výtah nejel. Třeba, když by měla jít k lékaři a neměla se pak jak dostat domů.

Evegreen tour 2015, kde kromě Simonové vystupuje také Eva Pilarová, Josef Zíma, Karel Štědrý, Pavlína Filipovská. /a>, Karel Kahovec, Viktor Sodoma a Pavlína Filipovská, má za sebou šest vystoupení, teď čekají umělce další čtyři města, včetně pražské Lucerny. Všude, kam turné zavítalo, se setkalo s velkým ohlasem.

"Čeká nás Zlín, Brno, Praha a zakončíme v Českých Budějovicích. Tímto všechny milovníky dobrých a nesmrtelných hitů zveme a slibujeme skvělou zábavu," říká producent Jaroslav Topercer.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve