ŠOK! Vondráčková shodila z trůnu Bílou!

 Celebrity 
12. dubna 2015 03:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucka Vondráčková získala cenu TýTý v kategorie zpěvaček a přeskočila Zlatou slavici Lucii Bílou! archiv
Jedna žije v Česku, háčkuje srdíčka, zpívá, hraje ve filmu, jezdí své tour i další turné s rockovou kapelou. Druhá žije v Kanadě, zpívá, nejede tour a přesto přeskočí tu první v anketě popularity. Řeč je samozřejmě o Lucii Bílé a Lucii Vondráčkové.

Ta totiž přeskočila Zlatou slavici a získala včera cenu TýTý. Ocenění za Lucku Vondráčkovou, která je v Kanadě a zanedlouho porodí druhé dítě, převzal otec Jiří Vondráček. Bílá zase v tu dobu zpívala s Arakainy a v sále byl její bratr se svou přítelkyní.

"Málokdo čekal, že Vondráčková přeskočí Bílou. A to je co říct, když Lucka je tisíce kilometrů daleko na rozdíl od vlastenky Bílé, která se pomalu nehne a nejbližší zahraničí je Slovensko," řekl jeden z umělců na rautu po vyhlášení cen.

Pro Bílou, která v těchto chvílí nedává emoce příliš najevo, to byl zřejmě šok. Hodně si na přízni a ocenění od veřejnosti zakládá, ale ouha, cena ji utekla.

Cenu TýTý v kategorii zpěvák získal Karel Gott, Iva Janžurová byla uvedena do Síně slávy, oceněným hercem se stal Ivan Trojan, herečkou Simona Stašová a moderátorem Karel Šíp, za publicistiku získal cenu Josef Klíma.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve