Martin Maxa s rozbitým nosem. Další rvačka kvůli ženě?

 Celebrity 
12. dubna 2015 04:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Martin Maxa s ošklivou ránou na nose. Co proboha vyváděl? Profimedia
Proboha, co se to stalo Martinu Maxovi? Na jedné společenské akci se objevil s krvavou ránou na nose. Že by se zase někde porval, aby chránil dámu v nesnázích?

Jednalo se ale naštěstí jen o líčení v rámci jedné akce týkající se kosmetiky, kosmetických výrobků a stylingu. S pozoruhodnou "ozdobou" na obličeji pak vzal Martin do ruky kytaru a zazpíval jeden ze svých hitů.

"Že by mi někdo takhle rozbil nos, to se mi nestalo už hodně dlouho, ale já se ani do žádných fyzických šarvátek nepouštím, jen zcela výjimečně, když na tom druhá strana trvá," řekl s úsměvem VIPStory.cz Maxa a dodal: "Podobně jako teď jsem ale naposledy vypadal letos v zimě, kdy jsem uklouzl na náledí a spadl hned několikrát. Bylo to před společným vystoupením s Marcelou Březinovou a ona uklouzla taky, takže jsme se tam oba váleli na náměstí a na pódiu nám to potom fakt slušelo."

Martin Maxa není sice žádný rváč, přesto byl za rvačku i souzen. Stalo se tak poté, co se zastal ženy, kterou její přítel fyzicky napadl na veřejnosti. Tehdy Maxa zasáhl. Ale místo aby soud řešil, jak brutálně dotyčný násilník zacházel se svou partnerkou, soudil zpěváka, který napadené ženě duchapřítomně pomohl.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod