Peklo u Gottů? Zneuznaná Ivanka, do které všichni kopou! Je z ní teď navíc napůl manažerka!

 Celebrity 
11. dubna 2015 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ivana Gottová se cítí zneuznaná a její manžel se své ženy pochopitelně před pomlouvači zastává Profimedia
Na Bertramce ve vile Karla Gotta je asi hodně dusno. Zneuznaná manželka Zlatého slavíka Ivana Gottová prý řádí proto, že zažívá výsměch kvůli výhře anticeny Zlatý David za nejhorší videoklip loňského roku - Být stále mlád.

"Karel má doma asi dost peklo. Ivana není zrovna nadšená, že se do ní pořád někdo naváží. Nejdřív kvůli moderování v televizi, pak kvůli účasti v muzikálu, teď za ten klip. A on aby ukázal, že je vždy za každých okolností gentleman, se manželky zastává a bojuje za ni. Ovšem trochu nešťastně," říká zdroj z blízkého okolí manželů Gottových.

Ani sám velký Kája, který po létech spolupráce najednou dokonce propustil svou manažerku Jaroslavu Herzerů a o agendu se mu bude částečně starat jeho žena, prý nechápe, proč byla jeho Ivanka s klipem nominována, když písnička Být stále mlád, který natočila s jejich dcerami k jeho narozeninám neměla být zábava pro veřejnost, ale dárkem pro něj samotného.

"Jenže se u toho "bavili" mnozí a Ivana si o sobě vážně myslí, že je snad zpěvačka. Ať se nediví! Musí proboha počítat s tím, že když něco takového pověsí na internet, lidi to budou hodnotit a strhají to. Co asi čekala. A Karel by se měl spíš držet trochu zpět a přestat se tak vehementně Ivany zastávat, protože působí jako totální podpantoflák, který to má doma dost kruté, když se jí něco nelíbí," dodal zdroj.

Podle mnohých i blízkých známých rodiny by si měla Ivana Gottová přestat myslet, že je vším - moderátorkou, herečkou, zpěvačkou a hlavně, že je oblíbenou celebritou. Je prý především manželkou a matkou Zlatého slavíka a to další je jen něco, co dělá, možná ráda, ale pro co nemá až takové vlohy, jako mnohé Gottovi kolegyně.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve