Česko Slovensko má talent v ohrožení? Víme, kdo dělá problémy!

 Celebrity 
10. dubna 2015 04:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
V novém ročník Talentu jsou potvrzeni Bílá, Slávik a Prachař. Kdo bude a zda vůbec další, je otázkou TV JOJ
Velké plány, velké promo, ale všechno může být jinak. Soutěž Česko Slovensko má talent je prý totiž v ohrožení. Důvodem jsou stále probíhající jednání mezi českou Primou a slovenskou televizí JOJ. Jedna hovoří o soutěži, kde má být i Lucie Bílá jako o hotové věci, druhá to popírá.

Zatímco JOJ promuje nový ročník talentové soutěže, Prima říká, že se letos se spoluprací na Talentu podílet nebude.

„Jsou tam hrozné neshody. Nemohou se dohodnout a je tam dost dusno. Smysl to má asi opravdu jen tehdy, pokud do toho půjdou česká i slovenská strana. Jinak by to bylo trochu zvláštní,“ míní jedna z členek týmu soutěže z české strany.

Zatímco šéfka komunikace české Primy Marie Fianová se nechala slyšet, že se show nepočítá, slovenská kolegyně Lucia Kulihová potvrdila, že s českou stranou pokračují jednání.

Jak to tedy je? Původně vše vypadalo jako hotová věc, teď si ale nikdo nemůže být ničím jistý. Přitom už byly dány dohody o porotě, v níž se měli kromě Lucie Bílé objevit Jaro Slávik a Jakub Prachař.

Pokud by se přeci jen JOJ s Primou nedohodly, existuje podle údajně dobře informovaného zdroje náhradní řešení, že by do projektu možná vstoupila jiná z českých televizních stanic. Nova to ale asi nebude, když nasadí proti Talentu nový ročník SuperStar.

Otázkou také zůstává, kdo bude čtvrtým porotcem. Bude to původně zamýšlený Leoš Mareš, nebo bude on soutěž moderovat? Pokud by se ovšem stávající televizní partneři nedohodli, může být vše třeba taky jinak?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve