Jak Lucka Vondráčková tráví čas před porodem a co se jí narodí? FOTO!

 Celebrity 
08. dubna 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucka Vondráčková ve svém druhém domově, v Kanadě. Jak tráví čas? facebook
Zpěvačka, ale taky herečka Lucka Vondráčková má posledních pár týdnů do porodu. Těhotenství nemá nijak dramatické, proto může být doma, v domě v Kanadě, kde žije se svým manželem, hokejistou Tomášem Plekancem a malým synem Matyášem. Víme, jak tráví čas.

Lucka dala na svůj profil na sociální síti další fotky, kterak v huňatém svetru, venku před domem, kde poletuje sníh, vyhlíží jaro. Vypadá spokojeně, usměvavě a rozhodně nevystresovaně z porodu. Stará se o syna, o domácnost, vyřizuje korespondenci, je přes počítač ve spojení se svou rodinou i přáteli a chodí i na procházky, byť v Kanadě jsou stále mrazy. Pro svého manžela i kamarády dokonce pekla. Pochlubila se i fotkou s čokoládovými košíčky a dva dokonce nesou jména.

Zatím se stále neví, zda porodí chlapečka nebo holčičku. Podle „babských“ pranostik to ale zatím vypadá na to, že malý Matyášek by mohl mít bratříčka.

„Když maminka v těhotenství zkrásní, bývá to většinou kluk. Krk se na to sice vsadit nedá, ale mám zkušenosti, že z devadesáti procent to tak bývá,“ prozradila VIPStory.cz dlouholetá porodní asistentka, tedy „porodní bába“ paní Marie z Prahy.

A vzhledem k tomu, že už tak vždy krásná Lucie snad ještě více zkrásněla a je velmi půvabná, čehož si všimli i její fanoušci v Praze, kde před dvěma měsíci na pár dní byla, mohla by to být odpověď na zvídavé otázky, co čeká. Pokud by to náhodou byla holčička, nevadí, i pro tu má Lucie s Tomášem vybrané jméno. Už za pár týdnů, na konci května se to stejně všichni dozvědí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod