ŠOK! Po synovi Jana Wericha šílí ženské! Co na to jeho žena a jak snese moderátorku Tomsovou?

 Celebrity 
08. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jiří Werich Petrášek je bodrý, veselý muž, který si na nezájem žen stěžovat nemůže. Olga Hrušková
Jiří Petrášek dlouho nevěděl, že je synem slavného a velkého českého herce Jana Wericha. Pouze to tušil. Když se to před smrtí své matky dozvěděl, nikde to neříkal. Až média s tím přišla a strhla se vlna zájmu o něj, nejen jako o osobnost, ale i o muže. Teď kromě jiného jezdí s bývalou televizní hlasatelkou Marií Tomsovou velmi úspěšnou talk show. Jak to má Jiří WERICH Petrášek se ženami?

„Jdou po něm jak slepice po flusu,“ svěřil se jeho kamarád, který s úsměvem dodal, že Jiří je pes, který štěká, ale nekouše.

„Já mám ženy rád, tím se netajím, ale nejraději mám tu svou manželku, zákonitou. Je to moc hodná ženská a ví, jak to je. Že zájem fanynek je věc jedna, ale to, že tím to taky končí je věc druhá,“ svěřil se Werichův syn, který se dokonce po narození jmenoval Jan! Pak ale jeho nechala syna přejmenovat na Jiřího.

„Já jsem se s Janem Werichem dvakrát setkal. On nevěděl, že jsem jeho syn a já nevěděl, že je to můj otec. Ale tak nějak cosi ve mně už tehdy hlodalo. A pozor, když jsem se to dozvěděl, tak jsem rozhodně nešel a nikde to nevykřikoval. Mě si našly noviny a ty to napsaly. Ale jsem za to rád, už proto, že chci dál šířit ty Werichovské myšlenky, které jsou nadčasové, věčné a lidi to chtějí. I proto s Majkou Tomsovou jezdíme s naší talk show ON&ONA aneb potkala jsem Wericha, protože to má zase návaznost,“ říká Jiří Werich Petrášek, herec, bavič, ale i ředitel Mezinárodní akademie, kde také učí.

„Já jsem se celý život toužila potkat s panem Werichem, ale nikdy se mi to přímo nepovedlo. Až po letech, nedávno jsem se potkala s jeho synem, Jiřím, dali jsme se pracovně dohromady. Zjistili jsme, že máme společný humor, nadhled, pohled na svět a že na sebe slyšíme a ještě s naším kamarádem jsme dali dohromady tu talk show a musím říct, že máme docela úspěchy,“ prozradila dávná televizní hlasatelka, dnes moderátorka a stále krásná žena Marie Tomsová.

Tu prý Petráškova manželka snáší dobře."Ony se poznaly, povídaly si a vše je ok. Manželka ví, že Majka je jen kolegyně a moc prima, navíc léta šťastně vdaná, já jsem zase léta šťastně ženat, takže žádný problém opravdu není, i když se mě na to lidi občas ptají,"prozrazuje Werich Petrášek.

Před sebou mají několik výjezdů po republice. V dubnu je čekají třeba České Budějovice nebo Roudnice na Labem, ale i další místa. A kromě toho sám Jiří Werich Petrášek dostává také zajímavé nabídky.

„Přišla nabídka z televize, která by se mnou ráda natočila dokument o mne, no a pak nabídka na roli v jednom velmi prestižním seriálu. Ani o jednom zatím nechci a nesmím mluvit, ale těší mě to. Mám rád lidi a jsem rád, pokud mají rádi mne. A to, že jsme se dali dohromady s Majkou Tomsovou, to, že mi píší fanynky, zastavují mě, oslovují, je krásné a moje žena to snáší snad velmi dobře, protože je tolerantní. Ona mne zná a ví, že o mě se bát nemusí,“ usmívá se syn české legendy, který se nezapře jak naturelem ani nespornou podobou s Janem Werichem, od jehož smrti letos uplynulo 35 let.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47