ŠOK! Kam to Šinkorová Hejdovi sahá? Z toho Zorka mít asi radost nebude? Foto uvnitř!

 Celebrity 
06. dubna 2015 04:36 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kampak to Daniela Šinkorová Mírovi Hejdovi sahá...? popfoto
Moderátorka a zpívající herečka z muzikálu Mamma Mia! Daniela Šinkorová (42) má ráda společnost sympatických, mladých mužů. A někdy, jako správná herečka, ale i žena neváhá se některého dotýkat. Sáhnout si evidentně musela na o jedenáct let mladšího moderátora Míru Hejdu! To jeho manželka, moderátorka Zorka asi nebude mít dvakrát radost?

Hejda natáčel se Šinkorovu rozhovor do jeho populárního televizního pořadu Limuzína. Na závěr přibylo ještě pár pracovních záběrů, ale i fotek. A Daniela se neudržela a sáhla si Mírovi aspoň na nohu.

V Limuzíně se Hejdovi i divákům svěřila jedna se svým hubnutím, ale i o velkém neúspěchu v obnovené premiéře muzikálu Dracula. Jeden prostě nemůže mít všechno. Vždyť hraje v Mamma Mia! i v Addams Family, kde se alternuje s Lucií Bílou a k tomu moderuje na Primě VIP zprávy To, že ji role Adriany nevyšla a neměla na ni, bere jako prohru.

Vše si ale vykompenzovala při natáčení společností mladého kolouška, dnes už ženatého Hejdy, kterého aspoň políbila a pak osahala. Ještě, že si dnes už umělkyně ve středních letech nesáhla výš. To by ji Zorka asi přišla hodně rychle vyškrábat oči!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod