Odhalení: Tajemství odloučení manželů Havlových. FOTO uvnitř!

 Celebrity 
03. dubna 2015 04:15 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kdo může za rozdělení Václava a Dagmar Havlových? archiv
Tak to je šok! Říkají si lidé o tom, proč bývalý prezident Václav Havel a ex první dáma Dagmar Havlová, jejichž sochy jsou umístěny v pražském muzeu voskových figurín, nebyli spolu umístěni do expozice a byli odloučeni? Proč stojí každý zvlášť, když se tak milovali, podporovali a jeden druhého ve složitých životních situacích vždy podrželi? VIPStory.cz zná odpověď!

Velmi věrohodné sochy v Grévinu jsou umístěny už téměř rok, co muzeum existuje. Zatímco bývalá první dáma stojí v prostředí divadelního sále a kouká se na ni Gérard Depardieu, její bývalý manžel stojí v jiném patře ve společnosti Baracka Obamy nebo Angely Merkelové či Alexandera Dubčeka. Co za tím vězí, že by si to takhle vymínila Dagmar Havlová?

"Vysvětlení je jednoduché. Sochy osobností jsou rozmístěny tématicky, je tedy pochopitelné že pan Havel stojí v sekci mezi nejvyššími politickými špičkami a naopak paní Havlová v divadle, kde sedí John Lenon, Jan Tříska, stojí opodál Miloš Forman nebo Aňa Geislerová a další. Nic jiného za tím není, ale pravdou je, že občas někdo tento dotaz vznese," prozradila VIPStory.cz marketingová manažerka muzea Daniela Pedret.

Sama Havlová neměla k tomu, že stojí jinde, než její manžel při loňském otevření muzea žádné výhrady. Některé voskové sochy stojí na místě, kde je vedení muzea určilo, jiné zase tam, kde osobnosti chtějí, aby stály.

"Kupříkladu Lucie Bílá si místo, kde její, mimochodem nesmírně povedená socha stojí, vybrala sama. A její socha má na sobě šaty, které zpěvačka sama věnovala," dodala Pedret.

Zatím posledním slavným, který se objevil v muzeu voskových figurín je Karel Roden. Ten zase stojí v prostředí kavárny a společnost mu dělají Jolana Voldánová, Vladimír Menšík, Vlasta Burian nebo třeba Bohumil Hrabal.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve