Vražda nebo nešťastná náhoda? Štědrý mecenáš kultury a multimilionář Kovarčík zemřel podivnou smrtí!

 Celebrity 
24. března 2015 13:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kovarčík miloval krásné ženy FTV Prima
Šokující zpráva! Podnikatel Peter Kovarčík byl nalezen ve své koupelně s rozbitou hlavou.

„Prý upadl v koupelně po mokré podlaze a rozbil si hlavu o umyvadlo. Takže vážně o žádnou sebevraždu nešlo,“ prozradil Novinkám Kovarčíkův kamarád. Policie přesto nařídila soudní pitvu. Cizí zavinění však patrně již předem vylučuje.

Kovarčík se kromě připravovaného filmu o prvorepublikové filmové hvězdě Baarové podílel producentsky i na muzikálu Mamma Mia a předávání Cen Thálie. Producent patřil mimo jiné k dlouholetým přátelům někdejšího prezidenta Václava Klause. Býval blízký ODS a jeho firma Teleaxis byla spojována s financováním strany V minulosti organizoval i několik tenisových akcí. Největší z nich byl halový turnaj ATP Czech Indoor v Ostravě, který měl pět ročníků.

Podnikatel byl známý svým nákladným životem. Nosil boty z hadí kůže, kufřík Louis Vuitton, masivní zlatý řetěz na krku i na zápěstí. Miloval krásné ženy a neváhal je štědře financovat. K jeho milenkám patřila svého času i Kateřina Brožová a finančně se podílel na kariéře Michaely Noskové. Kovarčíka provázela pověst muže s hodně dlouhými prsty.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve