NESKUTEČNÉ! Víte, kolik si Jan Tříska prý vydělal v seriálu? Proč je takhle přeplácený?

 Celebrity 
21. března 2015 04:58 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jan Tříska si z Česka odváží často poměrně slušné finance za jeho angažmá v televizi nebo divadle TV Barrandov
Znamená to, že když někdo žije za velkou louží, musí nutně brát statisíce a ten, kdo žije v Česku, tomu stačí pár tisícovek? Zřejmě to tak je v případě legendy českého filmu a divadla Jana Třísky. Ten se v týdnu v Los Angeles vyboural, proto nemohl dorazit do ČR. Po poslední návštěvě si ale prý odvážel slušnou částku na účtu.

Zahrál si totiž v seriálu Tomáše Magnuska Stopy života, tyrana rodiny. A za tuhle roli dostal tolik, kolik tady mnohdy nedostávají někteří herci honorář ani za hlavní roli v celovečerním hraném filmu.

"Říká se, že jeho honorář se údajně blížil částce čtvrt milionu korun. Prostě ho chtěli, tak ho takhle královsky zaplatili. Jiní herci čekají měsíce na honoráře, on si přiletěl na pár dní a dostal takový balík. Ale zase je to legenda," řekla VIPStory.cz pracovnice TV Barrandov, pro kterou seriál vzniká.

Jan Tříska si zahrál na vozíku, v nemocniční posteli a za tuhle "velkolepou" roli dostal balík. Ještě k tomu mu zaplatili letenku. "Neplatí špatně, ale v životě by nikomu jinému nedali takové peníze. Jemu prostě dali tolik, kolik si řekl," dodala jedna z kolegyň Třísky ze seriálu.

Ta i někteří další Třískovi nezávidí, jen jim přijde zvláštní, že někdo se spokojí s dvaceti tisíci a někdo má víc jak desetkrát tolik. Jestli to tak opravdu je, není zcela jasné. Ani Tříska, ani televize se k honorářům s ohledem na obchodní tajemství nevyjadřují.

Momentálně měl Tříska zkoušet roli v Divadle Na Jezerce u Jana Hrušínského. I tam měl inkasovat pořádné peníze. Jenže bouračka, při níž nebyl nijak zvlášť vážně zraněn mu to znemožnila. Hra se začne zkoušet až po hercově rekonvalescenci.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod