S kým se to v baru líbal Tomáš Klus?

 Celebrity 
21. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tomáš Klus se neváhá líbat kdekoli... Profimedia
Zpěvák, mimochodem vítěz jednoho z ročníků Český slavík Tomáš Klus je pořád zamilovaný kluk. A neváhá se líbat na veřejnosti a třeba v baru! Nebojí se dávat city na odiv kdekoli, což ostatně stále dokazuje, když ženu líbá klidně v baru.

Klus je zamilovaný! A to do své manželky Tamary Kubové, s níž má dcerku Josefínu. Právě v rámci prezentace jeho nového klipu Noe předvedl všem, že je spokojený.

„Tomáš je v pohodě a jenom kvete. Prostě mu to manželství a role tatínka svědčí. Dospěl z toho rozskočeného kluka do muže,“ svěřil se jeden z jeho kamarádů.

Jeho krásná žena Tamara si svého manžela hýčká. Dobře ví, že zájem fanynek těžko zlomí, ale Klus zase ví, kam až může zajít a kam už ne. „Já jsem spokojenej a neměnil bych,“ prozradil zpěvák.

„Nemusím se předvádět, nemusím dělat ze sebe něco jiného, prostě jsem a vím, že ona mě miluje a já ji,“ křičí do světa Klus, který přesto, že jak sám říká, se uklidnil, je pořád ale oním bohémem a snílkem. O fanoušky nemá zájem a jeho koncerty ať už menší nebo větší jsou vždy doslova našlapány publikem. Tím se ne každý může pochlubit!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47