AKTUÁLNĚ: Už jsou zase oba spolu! Manželka Louis de Funese zemřela ve věku 101 let!

 Celebrity 
14. března 2015 09:49 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Louis de Funes a jeho manželka Jeanne se opět shledali, tam kdesi nahoře.. Přežila jej o 32 let archiv
Bylo jí úctyhodných 101 let. Byla manželkou nejslavnějšího francouzského herce a asi nejslavnějšího komika v Evropě a možná i na světě Louis de Funese. Jeanne Augustine Barthélemy de Maupassant de Funes zemřela 8. března a o čtyři dny později byla pohřbena vedle svého muže.

Ostuda, blamáž! Tak hovoří fanouškové Louis de Funese o tom, že se ve francouzských médiích neobjevila ani zmínka o Jeanne de Funes, která byla navíc praneteří slavného spisovatele a básníka Guy de Maupassanta. Jediná informace o skonu 101leté manželky herce se objevila na stránkách Muzea Louis de Funes, které je na zámku Clermont, kde manželé půl života spolu prožili.

Pohřeb Jeanne de Funes se spolu se zádušní mší uskutečnil ve čtvrtek v prvním pařížském obvodu, v kostele sv. Rocha. V pátek pak byla rakev s pozůstatky manželky představitele nejslavnějších rolí přepravena na hřbitov do Cellier na Loiře. Zde spočinula vedle svého manžela.

Pohřebních obřadů se zúčastnila široká rodina de Funes. Především oba synové - mladší Olivier a starší Patrick, dále sedm vnoučat a další členové rodiny, ovšem bez většího zájmu médií. Je možné, že sama rodina si to nepřála, či spíše se jí úmrtí podařilo utajit.

Herec Louis de Funes zemřel 27. ledna 1983. Letos by rovněž oslavil 101 let.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod