Proč Jana Paulová přišla o statisíce?

 Celebrity 
14. března 2015 04:34 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jana Paulová snad vážně nestárne... ale přiznává, že tolik sil jako dřív už nemá archiv J. Paulové
Před pár týdny ji bylo šedesát i když na ně nevypadá. Diváci ji mají zafixovanou jako skoro nestárnoucí, pořád akční, dobře naladěnou. Herečka Jana Paulová, která nedávno přiznala i takzvaný syndrom vyhoření ale přišla o stovky tisíc korun. Proč?

Právě proto, že odmítala nabídky do filmu, televize i další projekty. Prostě na ně neměla sílu. Dělala jen to, na co stačila. Proto, aby mohla vůbec ve své profesi pokračovat, musela zvolnit. Musela si zvolit. Zda peníze a jeden kšeft za druhým, nebo zdraví. Zvolila to druhé, ale jak se ukázalo, zas tak o moc nepřišla.

"Dělám to, co chci, co mě baví. A musím mít čas i na mé milované cestování. S prací to už nepřeháním. Jsem si vědoma toho, že mám omezené síly, a když chci něco dělat pořádně, musím se věnovat jenom tomu," říká Paulová, která miluje například Indii a další exotické země.

Pryč jsou doby, kdy měla ráno zkoušku v divadle, pak točila televizi a večer zase hrála v divadle. Tohle už odmítá.

"Pokud večer hraji divadlo, nemůžu zkrátka předtím celý den točit, protože bych na to zkrátka neměla sílu. Neměla bych energii a tu já potřebuju," dodala Paulová.

Například i proto odmítla hrát ve čtvrtém a pátém dílu Kameňáku. Hrála jen v Troškově trilogii. Další díly, které režírovali jiní režiséři už odmítla. Podobných projektů bylo víc. Paulová si zkrátka vybírá to, co pro ni má smysl a co je jí přínosem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47