KOLAPS! Vlastimil Zavřel se sesunul k zemi! Infarkt?

 Celebrity 
14. března 2015 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vlastimil Zavřel s obrovskou bolestí na prsou a vyděšeným výrazem v očích... Profimedia
Kolaps, bodnutí na hrudi, vyděšený výraz, následný transport do nemocnice. Dramatická situace v Divadle Broadway, kdy se k zemi sesunul herec známý i z Ordinace v růžové zahradě Vlastimil Zavřel. Následně byl stabilizován! Na štěstí šlo jen o roli v muzikálové komedii Mýdlový princ.

Zavřel tam hraje jednoho z členů divadelního spolu Šumavan, kam přijede neúspěšný herec středních let Martin, kterého hraje Martin Dejdar v alternaci se Sagvanem Tofim.

Když je pak spolek v plném proudu zkoušek, chytí se postava Zavřela za srdce a padne k zemi.

"V jednu chvíli jsem vážně myslela, že se panu Zavřelovi opravdu něco stalo. Vypadal tak přesvědčivě, až se mi rozbušilo srdce," prozradila VIPStory.cz jedna z divaček muzikálu, který měl nesmírně úspěšnou premiéru.

Součástí scénáře je i transport pacienta do nemocnice a jeho stabilizace. Po pár obrazech se Zavřel na jeviště vrací. I když mu už není třicet, i ve svém skoro důchodovém věku hraje jako o život a jeho energii by mu mohl závidět kdejaký student herectví.

"Tak dal jsem to. Je to náročné, ale hrozně mě to baví. Taky proto, že muzikál je z hitů pana Neckáře a to je snad pro každého legenda a hlavně pocta," dodal Zavřel a vysvětlil, že na pódiu na štěstí nikdy větší zdravotní problémy neměl a doufá, že mít ani nebude.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve