Bože! Co se to stalo známé zpěvačce a mámě dvou dětí? ŠKLEB ROKU?!

 Celebrity 
13. března 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Škleb roku? Asi ano. Tohle nedokáže na tváři hned tak někdo vykouzlit! facebook Přízrak Londýna
Jako po obrně nebo mrtvici vypadá známá česká zpěvačka! Co se jí proboha stalo? A kdo to vůbec je? Ptá se asi každý kdo vidí fotku, která připomíná spíš posmrtnou masku. Ve skutečnosti jde o nalíčenou Ilonu Csákovou v kostýmu z muzikálu Přízrak Londýna.

Tam máma dvou dětí, zpěvačka Csáková hraje královnu. Při pózování fotografům nějak snad nevědomky našpulila rty, až se jí zdeformovala tvář. Ani možná sama netušila, co z toho vzniklo. A že se tohoto záběru možná leknou i její ratolesti.

"Ilča má roky tendenci provádět s ústy takové zvláštní pohyby, takové podivné škleby. Teď se jí to vymstilo. Nebo to má asi schválně, jakože z legrace?!," míní její kolegyně z muzikálu, který mel v Praze premiéru tento týden.

Csáková v něm hraje se svou velkou kamarádkou Ivanou Gottovou. Tam v příběhu o Jacku Rozparovači hraje těhotnou a následně celou zakrvavenou prostitutku. I tak se ale manželovi Karlu Gottovi ve své roli velmi líbila. Uznání přidal i Iloně Csákové, která na zkoušky dojížděla až z Brna, kde momentálně žije.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod