SKANDÁL! Z Trošky udělali zoufalce! Zbytečně! FOTO UVNITŘ!

 Celebrity 
11. března 2015 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zdeněk Troška rozhodně není zoufalý z toho, že by musel slevovat při prodeji nemovitosti! Nemá důvod! archiv filmu
Už od školy víme, že opisovat se nemá! A když už, tak přesně! Právě to způsobilo nesmysly o tom, že režisér komedií Slunce, seno nebo Babovřesků Zdeněk Troška je zoufalý a nešťastný, protože nemůže prodat "svou" chalupu v rodných Hošticích a musel slevit! Ještě kdyby byl režisér vlastníkem domu. A to není!

Nejmenovaný týdeník a následně deník, si nebyl chopen ověřit fakta a udělal z Trošky zoufalce, který na to ještě pomalu doplácí.

VIPStory.cz jako první informovalo o tom, že v Hošticích u Volyně je na prodej několik domů. Kromě chalupy známé jako té od Konopníků ze Sluncí, sen, je na prodej i původní rodný dům Zdeňka Trošky. Z toho je už asi deset let penzion a dvakrát změnil majitele. Troška a jeho rodina není vlastníkem už mnoho let a tak nemá režisér důvod, aby si rval vlasy.

"Není to náš dům. Býval, ale nemáme s tím nic společného!" prozradil režisér s tím jen, že si nemyslí, že by za neúspěchem v prodeji domů v Hošticích byl fakt, že vísku ročně navštěvují desítky tisíc turistů. Jenomže domy stojí na návsi a to může lidem hledajícím klid vadit. Proto není o nemovitosti takový zájem, jako kdyby stály někde na okraji.

Pravdou ale je, že bývalý Troškův domek je téměř bez pozemku a ten druhý /Konopníků/ zase pozemky má. Jen potřebuje kompletní rekonstrukci.

"Hoštice opravdu nejsou lokalitou, kde by se lidi o nemovitosti prali. Když se tu něco prodává, trvá to půl roku, rok, dva. Jak dlouho se třeba prodávala slavná chalupa Michala Tučného," prozradila jedna z realitních makléřek. Hoštice jsou nejslavnější vesnici u nás. Ne každý chce ale žít nebo se rekreovat v ruchu davů turistů, jenž do obce kousek od Volyně jezdí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008