Známý bar celebrit v Praze patří světoznámému iluzionistovi! Před kým vším kouzlil?

 Celebrity 
16. března 2015 05:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jonathan David Bass není žádné ořezávátko. Patří mezi světové iluzionisty! M1 Lounge bar
České celebrity se rády baví, někdy jsou i pod obraz, anebo si prostě jen tak zajdou sednout tam, kde je o ně dobře postaráno. Jen tak poklábosí, někoho pomluví, nebo oslaví narozeniny. Známý pražský klub celebrit M1 Lounge bar je ale výjimečný!

Jeho majitel Jonathan David Bass není jen provozovatelem klubu s unikátní VIP zónou, ale je i kouzelník, iluzionista. Ještě, když se v USA věnoval této činnosti naplno, patřil mezi špičky ve svém oboru, držitel mnoha prestižních ocenění.

Jonathan David Bass, který předvedl svůj kumšt po celém světě, mimo jiné třeba pro francouzskou hlavu státu Francoise Mitteranda, či pro monackou šlechtu prince Reinera III a korunního prince Alberta, Matta Damona, Xzibita, Kanye West a další, spojuje takzvaná art kouzla a technické prvky. Vytváří mimořádnou uměleckou formu iluzí. Přesto, že nemá nyní už tolik času věnovat se magii naplno, jako zpestření programu ve svém pražském klubu čas od času něco předvede.

„Baví mě to a určitě, pokud bude zájem, rád i našim hostům, celebritám něco předvedu. Třeba nějakou nechám zmizet. Máte v Česku někoho takového, kdo vám leze na nervy? To je maličkost,“ říká s úsměvem iluzionista, který i na nedávném znovu otevření klubu pár svých kousků předvedl.

Rozhodně se ale celebrity jako třeba Sámer Issa, Ornela Koktová, Kateřina Kristelová, Agáta Hanychová, Leoš Mareš, Ben Cristovao… nemusejí ale bát, že by do M1 Lounge baru přišli a už se z něj nikdy nevrátili. Naopak, v klubu totiž mnozí z nich už brzo sami budou předvádět svá „kouzla“. Bar totiž připravuje i program v podobě celebrit za barem a ty budou mít šanci předvést svou fantazii a um, třeba v míchání drinků…
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod