NECHUTNÉ! Přiživují se na tragickém příběhu dcery Whitney Houston reklamou na pohřební službu!

 Celebrity 
09. března 2015 04:33 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Bobbi Kristina Brown se stala obětí nechutné reklamy archiv
Tak tohle je snad za hranicí etiky! Napsat článek o dceři zpěvačky Whitney Houston - Bobbi Kristiny Brown (21), kterou našli před několika týdny bezvládnou, topící se ve vaně. Dívka je dosud napojena na přístrojích a v umělém spánku. Nejmenovaný týdeník na webovém portálu spojil tuto smutnou událost s reklamou na pohřební službu!

Nejenom, že v médiích by se neměla zveřejňovat reklama na pohřební ústavy, služby a podobně, ale ve spojitosti s touto tragickou událostí, to je hodně velký úlet! Jak ukazuje fotografie pod článkem, reklama hlásá heslo: "Aby vaše rozloučení bylo důstojné..." Proto, abychom nedělali konkrétní firmě další zbytečnou reklamu, zakryli jsme její název.

Článek v týdeníku spekuluje o tom, jak se příhoda Bobbi stala, a že podezřelým z údajné možné úkladné vraždy ve stadiu pokusu by mohl být její dealer drog, který ji měl do vany s vodou uložit. To nic nemění na tom, že je naprosto nemyslitelné, aby si "díky" článku dělala pohřebka reklamu, nebo, aby tu reklamu někdo tímto způsobem zařadil!

Tak snad trochu piety, ne?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod