Petr Novotný je mrtvý?

 Celebrity 
23. dubna 2015 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petr Novotný je prý po smrti!  archiv P. Novotného
Předloni v říjnu prodělal bavič Petr Novotný mozkovou mrtvici a na veřejnosti se od té doby příliš neobjevuje. Měl hodně na kahánku, ale z problému se dostal. Teď zemřel! Tedy, alespoň takovou informaci rozeslal včera do médií neznámý pisatel, či spíš pisatelka. Přitom známý bavič je relativně zdráv a informaci bere s humorem.

"Dobrý den, mám pro vás tip, ověřte si zprávu, že Petr Novotný zemřel,“rozeslala neznámí pisatelka zřejmě se smyšleným jménem mnoha redakcím. VIPStory.cz dostaly email s tím, že nebylo hned jisté, zda Novotný žije.

"Jsem zdráv, žiju a jsem v pořádku," hlásil hned do světa věčně a až chorobně optimistický Petr Novotný. Asi bude dlouho naživu, když ho někteří pohřbívají.

"Někdo se mu mstí za synáčka, za to, jak se choval k různým Petrovým kamarádům a kolegům, tahal je bulvárem, házel na ně špínu a vymýšlel si nesmysly. Tak ať se teď nediví," řekl jeden z Novotného přátel s tím, že Novotný starší údajně měl kvůli neomalenosti "protekčního spratka" Pavla Novotného přijít o nějaké kšefty, respektive jeho umělecká agentura.

Spor má Pavel Novotný i s kritikem Janem Rejžkem a není prý vyloučeno, že anonym o smrti otce může být jeho práce.

Nicméně, Petr Novotný je živý, na svět se usmívá a jeho synáček kope kolem sebe a všem říká, jak nějak "ubožák" pohřbil jeho tátu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve