HRŮZA: Ivana Gottová je hysterická prostitutka!

 Celebrity 
06. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Co je to za šílenou ženskou? Tohle, že je Ivana Gottová?  Profimedia
To je hnus! Fuj. Manželka Slavíka Karla Gotta, dosud jen moderátorka Ivana, celá od krve, s hysterickým výrazem, rozcuchaná. Pustili ji z blázince, nebo se úplně pomátla? Tohle je první dojem při pohledu na její fotky. Kdo moderátorku VIP zpráv na Primě tahle zřídil?

Gottová získala v muzikálu Přízrak Londýna roli hysterické prostitutky. V těchto dnech finišují generálky na premiéru, která bude v polovině března v pražské Hybernii v produkci jediné české muzikálové producentky Emy Krahulíkové! Ač neherečka a nezpěvačka hraje roli, svou první muzikálovou poměrně dobře.

"Opravdu jsem nevynechala ani jedinou zkoušku a poctivě jsem dřela, protože jsem nechtěla manželovi udělat ostudu. Měla jsem i horečku, ale nevzdala jsem to, nechtěla jsem kolegy nechat ve štychu," prozradila Ivana Gottová. Ta má s divadlem zkušenosti především z dávných dob jako produkční. Na prknech, která znamenají svět, bude stát poprvé.

Na zkrvavenou, hysterickou a těhotnou prostitutku, kterou Ivana hraje, se byl podívat i její manžel Karel Gott. "Dostala jsem pochvalu, byl mile překvapen. Což mě těší," dodala nově muzikálová herečka.

Zatímco jako televizní moderátorku ji řada lidí kritizuje, jako herečku a zpěvačku v muzikálu, kde hraje s celou řadou kolegů, například včetně Ilony Csákové, Michaely Noskové nebo Lukáše Langmajera, získává uznání za to, jak roli dobře zvládá.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve