Co se děje s Romanem Vojtkem? Je na kluky nebo u něj propukly podivné deprese?

 Celebrity 
04. března 2015 04:59 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Roman Vojtek prostě jen nebyl šťastný! Jak je to možné? archiv TV Prima
Co se to děje s Romanem Vojtkem? Zjistil snad, že je jinak orientovaný, nebo u něj jen propukly podivné deprese podobné maniodepresivní psychóze? Ptají se snad všichni z českého šoubyznysu poté, co herec a zpěvák opustil svou rodinu.

Je to hanebné, puberťácké, nezodpovědné, zoufalé, trapné, ujeté, křivácké, to všechno slyší Roman Vojtek, hvězda muzikálů i televizních seriálů od začátku týdne, kdy potvrdil, že odešel od své ženy Terezy, malé dcery, a to přesto, že se mu za tři týdny má narodit syn. Všichni by čekali rozumné vysvětlení. Nevěra z jedné nebo druhé strany, dluhy, nemoc. Jenomže, Roman Vojtek se prostě jen necítil spokojený.

"Byla to vteřina, kdy mi to projelo hlavou. Že nejsem šťastný a hledám něco jiného, než jsem si myslel, že mám," nechal se zpěvák a herec slyšet. Nebyl prý vnitřně spokojený a už delší dobu se vnitřně trápil. Nevěděl co s tím, odchod od rodiny neplánoval. "Prostě to byla vteřina a muselo to ze mě ven. Myslel jsem si, že druhé dítě to spraví. Kdybych to neřekl, už bych to nikdy neřekl a dělal bych, že se nic neděje," říká Vojtek.

Samozřejmě na jednu stranu se zachoval upřímně, na druhou stranu je tak upřímný, až to málem zabíjí. Jeho žena Tereza, která zůstala sama s dcerou a s druhým dítětem pod srdcem v domě v Řitce u Prahy, skončila na antidepresivech. A sama neví, co se kolem ní děje. Její manžel se odstěhoval do půjčeného bytu od kamarádky Jitky Čvančarové a jejího partnera. Zavřel se před světem a neví co dál.

"Tohle má dvě možnosti. Buď ten člověk v sobě řeší nějakou přeměnu osobnosti, může to být u lidí, kteří prožívají podobně coming out, nebo se u něj projevily nějaké deprese. Kdyby v tom byl někdo třetí, dalo by se říct, že se šíleně zamiloval a prožívá to, co před tím neprožil. Ale on sám popírá, že by v tom byl někdo třetí," míní známých psycholog, který sám nad chováním Vojtka kroutí hlavou.

Jestli se zpěvák a herec srovná, vše v hlavě urovná, vrátí se ke své rodině a ženu poprosí o odpuštění, tomu moc nikdo nevěří. Možné to ale je. Pravděpodobná je ale spíš druhá varianta, a sice, že začne jinak, jinde a s někým jiným. Děti si bude jen půjčovat, dál splácet hypotéku na dům a alimenty na dvě děti.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve