Jak se změnil tenhle finalista SuperStar? Máme FOTO! A pozor, je volný!

 Celebrity 
01. března 2015 04:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Martin Šafařík, finalista SuperStar je sólo! archiv M. Šafaříka
Mladý, sympatický, k tomu talentovaný a slušně vychovaný! Takový je Martin Šafařík (24), finalista zatím poslední Česko Slovenské SuperStar. Skončil tehdy na čtvrtém místě, ale nezapadl.

Martin koncertuje, natočil klip k singlu Ve vteřinách, kde napsal hudbu i text. Spolupracuje také s českým raperem Revoltou. S ním teď se singlem Zahoď Masku 2 - bojuje v T-music Chart na stříbrné pozici.

„Natočili jsme i singl Krása ženy. Udělali jsme to společně s Revoltou a slovenským raperem Kalim. Je to pecka, pokud to tak můžu říct, jen to tak nějak doma nemám komu pouštět nebo zazpívat,“ svěřil se VIP Story.cz s potutelným úsměvem Martin Šafařík, který se hudbě věnuje už od malička.

„Jsem sólo, ale zatím si to tak nějak užívám,“ dodal sympatický zpěvák a muzikant. Jeho partnerkou byla jedna z účastnic SuperStar Tereza Mandzáková. Pár si přestal rozumět, tak se každý vydal svou cestou. Takže eventuálně je teď mladý umělec k mání.

A pozor, už brzo se objeví v hlavní roli povídky Sám sebou, kterou natočil pro mezinárodní soutěž Mladá kamera. Tam je sice Šafařík tak trochu retro, ale jinak je úplně normální…
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47