Trojnásobná mistryně světa slaví! Kolik byste jí hádali?

 Celebrity 
01. března 2015 03:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Radka Kovaříková oslaví významné jubileum a nejenom to.... archiv
Radka Kovaříková je trojnásobná mistryně světa v krasobruslení. Zároveň je spoluproducentkou mnoha muzikálů na ledě a ve všech si taky zahrála. Teď slaví životní jubileum a bude to velké. Kromě toho vzpomene i výročí první zlaté medaile a oslaví také výročí své aktivní dráhy.

Krasobruslařka, ale taky producentka, herečka, manželka, maminka, to všechno musí Radka Kovaříková, která oslavila čerstvých 40, stíhat.

„Někdy je to fičák, ale snažím se to všechno stíhat a o věku nějak ani nepřemýšlím,“ svěřila se Kovaříková, manželka režiséra Jindřicha Šimka. Společně uvedli v život například muzikály Mrazík, ledě, Popelka na ledě a další. Úspěchy slaví po celém světě.

I letos se znovu jeden z nejúspěšnějších muzikálů vrátí do Česka, než opět vyjede zase do zahraničí. Který, to zatím manželé Šimek – Kovaříková tají.

Ale protože oslavila v týdnu životní jubileum, chystá pro přátele a kolegy velkolepou oslavu. Termín a místo ještě manželé tají, ale pro Radku to bude znamenat i řadu překvapení. Popřát by jí měla přijít taková esa jako Lucie Bílá, Petr Malásek, Jiří Korn, Hanka Křížková, Sabina Laurinová a mnoho dalších.

Radka si sice na oslavy moc nepotrpí, ale její milující manžel, který nerežíruje jen show na ledě, ale vrhl se i do režie velké oslavy manželčiných čtyřicátin, zavelel a ona skromně souhlasila.

Jaký dárek či dárky na ní budou čekat, je zatím tajemstvím. Co si ale Kovaříková přeje hlavně je, aby byla ona i její rodina a blízcí zdraví a dařilo se alespoň jako doposud.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008