Ve Vánočním Kameňáku hrají i herecká dřeva. Kolik berou za jeden den?

 Celebrity 
20. února 2015 04:16 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dana Morávková v blond paruce skoro k nepoznání a vedle ní Valérie Zawadská jsou hvězdami Kameňáku 5 Miloš Šmiedberger/ Kameňák5
Dneska už může hrát ve filmu téměř každý, říkají často zkušení herci. A mají pravdu. Kameňák 5, který už týden natáčí v Mělníce režisér F. A. Brabec, je toho důkazem. Kromě ostřílených hereckých bardů, jsou tam i herecká dřeva, přesto dostanou slušný balík!

Dana Morávková, Václav Vydra, Jan Antonín Duchoslav, Hana Čížková, Valérie Zawadská, Hana Křížková nebo Jiří Pomeje a další. To jsou jména ostřílených herců. Ale třeba protekční fracek Pavel Novotný, nebo „kuchtík“ Láďa Hruška. To už je trochu moc.

„Novotňák je kámoš Pavla Páska a proto taky Hruškovi dohodil roličku mluvčího prezidenta. Takže si Láďa střihne roličku a za jeden natáčecí den bude mít slušný prachy,“ řekl VIP Story.cz zdroj z okolí natáčení.

Producent Pavel Pásek, který stál i za natáčením původní Troškovy trilogie Kameňák 1-3, a který má na Kameńáky práva, je prý hodně štědrý. „Hercům prý dává deset až patnáct tisíc za natáčecí den, to hned tak nikde nedostanou u takhle nízkorozpočtových filmů a ještě na tom vydělá,“ prozradila členka štábu Kameňáku.

Vánoční Kameňák se točí teď, pomalu na sklonku zimy. Diváci v něm ale neuvidí Boba Klepla, který hrál tajemník úřadu ve čtvrtém dílu, ani Janu Paulovou. Ta zase hrála v Troškově trilogii a odmítla se na dalších dílech podílet.

Premiéru bude mít Vánoční a zimně laděný Kameňák na podzim. Rozpočet na film je přes 20 milionů korun.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008