SKANDÁL! Nevděk světem vládne! Bílá jim nevoní! Prý není patriot!

 Celebrity 
12. února 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá byla oslovena, aby pomohla a zazpívala na oslavách města, teď je některým trnem v oku! archiv
Zlatá slavice Lucie Bílá (48) má 10. března zazpívat na úvodním ceremoniálu v rámci 750. výročí založení Českých Budějovic. Vedení města vytrhla trn z paty, protože dnes už staré vedení města oslavy podcenilo a nic nepřipravilo. Jenže našli se tací, kterým je účast zpěvačky trnem v oku!

„Není patriot, nemá k městu vztah. Představovali bychom si, že by to měl být někdo místní, nebo s Budějovicemi spojený,“ zaznívají hlasy od různých organizátorů kultury. Prý je program šitý horkou jehlou.

„Bílá sice může být tahák, ale je zbytečně drahá a za ty prachy můžeme mít dva nebo tři jiné,“ míní někteří škarohlídi. Už ale nevidí, že Lucie Bílá je česká špička a nepřijímá jen tak něco, i když skvěle zaplacené. A že k městu nemá vztah, je nesmysl.

„V Budějovicích mám pár přátel, navíc tam poměrně často vystupuji a mám jižní Čechy ráda,“ prozradila už dřív zpěvačka.

Ke všemu Bílá i jako herečka v tomto kraji točila téměř všechny filmy. Naposledy loni komedii Babovřesky 3, kde hraje cikánku Aranku. Dokonce i ředitel největší mlékárenské společnosti v zemi, sídlící v Budějovicích, patří k jejím dobrým známým.

Zatímco vedení města je poctěno, že Slavice na náměstí zazpívá a na její vstoupení naváže multimediální show, různí „intelektuálové“ to vidí jako zbytečnou a příliš komerční část programu. Sami ale nic nevymysleli a nějak jim asi nedochází, že zatímco nějaká no name kapela nebo zpěvačka tolik lidí nepřitáhne, zájem u Bílé je zaručen!

Budějovice mohly klidně oslovit třeba rodáky. jako houslistu Pavla Šporcla nebo zpěváka Petra Koláře, ale neudělaly to. Navíc o Koláře po jeho extempore, kdy opilý spadl ze schodů se sáčkem s bílým práškem v ruce, už tolik lidí, tak velký zájem údajně nemá. .
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008