Jamie Dornan: V padesáti odstínech šedi jeho chloubu neuvidíte, tady ano! Žhavé foto uvnitř

 Celebrity 
12. února 2015 04:15 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jamie Dornan patří k nejvíce sexy chlapům světa... v Padesáti odstínech šedi ukáže téměř vše facebook
Jamie Dornan (33) je jedním z nejvíce sexy chlapů na světě. Filmový trhák, na který čeká celý svět a dnes má premiéru a mnozí o něm hovoří jako o více než erotikou nabitém filmu, ukazuje téměř vše. Ale ne tak, jak by si někteří přáli. Hlavní představitel, který tvrdí, že se mu jeho tělo nelíbí, se ale rozhodně nemá za co stydět!

Erotické scény, někdy až takové, které snad v žádném filmu ještě nebyly, tedy pokud nešlo o porno, slibují, že o Padesát odstínů šedi bude zájem. Jeho chloubu, tedy tak, jak herce Pánbůh stvořil, ale diváci neuvidí.

"Nebude tam úplně všechno. Domluvili jsme se na tom, že svůj penis neukážu," prozradil Jamie Dornan, muž, který se prý kdysi živil svým tělem.

Není sám se sebou ale spokojen. Na svůj vkus je moc "vychrtlý", byť jeho atletickou postavu mu může závidět kdekdo. Sebekritika tohoto krasavce je ale větší, než jeho ješitnost, což se příliš nevidí. Mnohdy to bývá naopak a kdejaký tuctový béčkový nebo céčkový herec se snaží, aby ukázal co nejvíc a byl maximálně obdivován.

Internetem ale kolují různé fotografie Jamie Dornana. Od těch ve spodním prádle, až po ty "nenápadné", kde ale mnohé vidět je. A především dámy se shodují, že tohle mít doma, z postele snad ani nevylezou. Uvidíme, co budou říkat, až půjdou z kin po shlédnutí filmu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008